Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق بابایی گفت: قزوین یکی از استان‌های پیشگام در طرح نسخ الکترونیکی است که اکنون برای نتیجه‌گیری بهتر در حال پایش نرم افزار و چالش‌ها، برگزاری جلسات و برقراری ارتباط مجازی با گروه‌های هدف هستیم تا بیمه شدگان بتوانند از این طرح منتفع شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صادق بابایی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین درباره نسخ الکترونیکی دفترچه درمان بیمه شدگان اظهار کرد: طرح نسخ الکترونیکی از حدود پنج سال پیش با هدف الکترونیکی شدن خدمات درمانی و کاهش مراجعات بیمه شدگان در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آن سال به بعد هرساله به صورت ۱۰۰درصد در بخش کلی سازمان تامین اجتماعی اعم از کلیه درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها تمام خدمات سرپایی که شامل پذیرش نسخ و تحویل دارو بود، به صورت الکترونیکی انجام می‌گرفت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: طی سال جاری با توجه به شیوع ویروس کرونا جلساتی برگزار شد و به این نتیجه رسیدیم که ممکن است دفترچه عامل پخش و انتقال بیشتر این ویروس باشد، لذا سازمان تامین اجتماعی با قدرت و قوت بیشتری طرح بحث الکترونیکی شدن نسخ را در تمام مراکز طرف قرارداد مطرح کرد که این موضوع به صورت جدی‌تر در دستور کار قرار گیرد.

بابایی ابراز کرد: از ابتدای سال بر اساس دستورالعمل آموزش‌های مختلفی را با پزشکان، دندان‌پزشکان مراکز درمانگاهی و پاراکلینیک خصوصی برگزار کردیم به طوریکه تاکنون ۶۰ درصد از پزشکان، ۱۰ تا ۱۵درصد از داروخانه‌ها، ۷۰درصد از درمانگاه‌های خصوصی طرح الکترونیکی نسخ را انجام می‌دهند.

این مقام مسئول تصریح کرد: درباره پاراکلینیک‌ها مانند مراکز ام آر آی و آزمایشگاه‌ها نیز در حال رایزنی و برگزاری جلسات هستیم تا تمام مراکز طرف قرارداد بتوانند به صورت ۱۰۰درصد نسخه‌ها را به صورت الکترونیکی تولید کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین ادامه داد: یکی از اهداف سازمان تامین اجتماعی این است که یک سیستم یکپارچه و نظام‌مند را در قالب یک پرونده سلامت الکترونیکی برای تمام بیمه شده‌ها ایجاد کند تا در آینده هر بیماری که به پزشکان طرف قرارداد سازمان مراجعه می‌کند، پرونده سلامت الکترونیکی داشته باشد و پزشکان بتوانند تصمیم گیری درستی درخصوص بحث درمان بیماران داشته باشند.

وی در ادامه اظهار کرد: قزوین یکی از استان‌های پیشگام است که در طرح نسخ الکترونیکی اقدام کرده که اکنون برای نتیجه‌گیری بهتر در حال پایش نرم افزار و چالش‌ها، برگزاری جلسات و برقراری ارتباط مجازی با گروه‌های هدف مانند داروخانه‌ها، درمانگاه‌ها و پزشکان خصوصی هستیم تا بیمه شدگان بتوانند از این طرح منتفع شوند.

بابایی گفت: با توجه به اعمال محدودیت‌ها و به دلیل تعطیلی شعب؛ این دستورالعمل ابلاغ شد که اگر دفترچه درمان بیمه شده‌ای به اتمام برسد و پزشکی که به آن مراجعه کرده نیز تولید نسخه الکترونیکی نداشته باشد؛ پزشک می‌تواند از سربرگ نسخه‌های قبلی بیمار استفاده کند و سربرگ و مهر به منزله دفترچه بیمه مریض قلمداد می‌شود و تا زمانی که شعب تعطیل است این امکانات برای بیمه شده‌ها فراهم شود تا از آن استفاده کنند.

وی بیان کرد: اکنون با توجه به دستور کار قرار گرفتن نسخ الکترونیکی، دفترچه‌های درمانی به صورت پنج برگی صادر می‌شود تا بتوانیم طرح را ادامه دهیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: جهت ایجاد انگیزه برای پزشکان طرف قرارداد برای استقبال از طرح نسخ الکترونیکی، این مکانیزم وجود دارد تا ۹۰ درصد از هزینه‌های نسخ الکترونیکی اگر با امضای الکترونیک همراه باشد و در صورت نداشتن امضای دیجیتال ۸۰درصد از هزینه‌ها تا پایان همان شب به صورت آنلاین به حسابشان واریز شود.

وی در پایان گفت: درخصوص داروخانه‌ها هم تا جایی که نسخ را به صورت الکترونیکی اخذ و داروها را به بیماران ارائه کردند ۳۰درصد از هزینه‌ها تا پایان همان شب به حساب داروخانه‌ها واریز می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی طرح نسخ الکترونیکی طرف قرارداد داروخانه ها بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ بهرامی با اشاره به اهمیت رسیدگی به موقع به پرونده‌های کمیسیون پزشکی گفت : متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ روز بود.

این مسوول همچنین از جمله اقدامات انجام شده برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها را استفاده از سیستم‌های الکترونیکی اعلام کرد و گفت: ثبت‌نام و نوبت‌دهی به‌صورت الکترونیکی انجام، و کلیه مدارک و مستندات به‌صورت الکترونیکی تبادل می‌شود.

وی افزود: برگزاری جلسات کمیسیون به‌صورت منظم از آیتم‌های تاثیرگذار در روند رسیدگی به پرونده هاست که در این راستا تمامی جلسات به‌طور منظم و با حضور همه اعضا برگزار می‌شود.

رئیس اداره کمیسیون‌های پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه بررسی پرونده‌ها با کاهش تشریفات اداری به حداقل رسیده است، از بیمه‌شدگان و کارفرمایان خواست، در صورت نیاز به طرح درخواست در کمیسیون پزشکی از طریق سامانه‌های الکترونیکی و یا مراجعه به کارگزاری تامین اجتماعی اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وحیدی: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود