Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خورشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اقدامات زیرساختی در خصوص اجرای نسخه الکترونیک در ستاد مدیریت درمان، افزایش و تقویت سرورهای مرتبط با سامانه نسخه نویسی الکترونیکی، افزایش پهنای باند، راه اندازی سامانه‌های واسط ( API) برای استفاده از نرم افزار و یا سامانه‌های تحت مالکیت مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی، برگزاری جلسات هفتگی برای ارزیابی روند استقرار برنامه و ارائه راهکارهای اجرایی را از جمله اقدامات بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی کارشناسان IT سازمان تأمین اجتماعی با شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری مراکز درمانی جهت رفع مشکلات فنی سامانه، از تشکیل کمیته راهبری نسخه الکترونیک و برگزاری جلسات هفتگی جهت بررسی روند اجرای برنامه و پیشرفت کار و اعلام سامانه پاسخگویی جهت پشتیبانی پروژه و رفع مشکلات احتمالی خبر داد.

خورشیدی در پاسخ به اینکه آیا برنامه پزشک خانواده مانع اجرای صحیح طرح نسخه الکترونیک در استان مازندران نمی‌شود، گفت: به دلیل فراهم بودن زیرساخت مناسب در مطب‌های پزشکان خانواده شامل‬ تجهیز کلیه پایگاه‌ها به تجهیزات سخت افزاری مناسب، اتصال به اینترنت، دارا بودن سامانه ثبت اقدامات درمانی، ‏‏وجود تعاملات مثبت و مؤثر در همکاری مناسب پزشکان خانواده، استقبال پزشکان از طرح به دلیل دریافت به موقع مطالبات، زمینه را برای اجرای نسخه الکترونیک در استان تسهیل کرده است.

وی ادامه داد: ظرف روزهای آینده، با برقراری ارتباط سامانه‌های مرتبط با پزشک خانواده (سیب و پارسا) با سامانه‌های تأمین اجتماعی، امکان نسخه نویسی الکترونیکی از سوی پزشکان خانواده هم مقدور خواهد شد.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی مازندران در پاسخ به اینکه برای افرادی که به هر دلیلی امکان استفاده از تجهیزات هوشمند الکترونیکی شامل موبایل و دستگاه‌های جدید تلفن همراه را ندارد، چه پیش بینی‌هایی صورت گرفته است، افزود: برقراری تسهیلات وام خرید تجهیزات سخت افزاری از سوی سازمان جهت درمانگران، تخصیص ۱۰۰ میلیون تومان برای پزشکان دارای مطب، تخصیص ۱۰۰ میلیون تا ۴۰۰ میلیون تومان برای پزشکان درمانگاه از جمله تمهیدات است.

خورشیدی در پاسخ به اینکه برای رفع قطع سامانه‌های طراحی شده که سبب سرگردانی مراجعان می‌شود، چه اقداماتی انجام شده، افزود: افزایش و تقویت سرورهای مرتبط با نسخه نویسی الکترونیکی، افزایش پهنای باند، راه اندازی سامانه‌های واسط ( API) واعلام شماره تلفن پشتیبان ۱۴۲۰، استقرار تیم پشتیبان از ساعت ۷ و۳۰ صبح الی ۱۰ شب واستفاده از سربرگ پزشک به جای نسخه نویسی الکترونیک طراحی شده است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی مازندران درباره اینکه در مراجعه به مطب‌ها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی چرا پزشکان اظهار بی اطلاعی می‌کنند و تمایل به همکاری با این طرح ندارند، افزود: درباره استقرار پروژه نسخه نویسی الکترونیک اطلاع رسان: مختلفی صورت گرفته است.

کد خبر 5159173

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد خورشیدی پزشک خانواده تامین اجتماعی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد گرگان زلزله بوشهر بارش برف کرونای انگلیسی شیراز اردبیل عکس استانها نسخه نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین

سیدکمال الدین میرجعفریان در نشست با دستگاه های خدمات رسان با محوریت منطقه گردشگری دربند سرعین اظهار کرد: آب و فاضلاب در کنار تامین آب به شکل موقت قرار شد به سرعت عملیات اجرایی انتقال آب دایمی به این طرح عظیم گردشگری را به ظرفیت دو متر مکعب اجرایی و عملیاتی کند.

وی خاطرنشان کرد: خط انتقال در حال اجراست و پیش بینی می شود با سرعت عملیاتی انتقال آب به پل معلق سرعین تا افتتاح این طرح گردشگری مورد بهره برداری قرار گیرد.

میرجعفریان افزود: میراث فرهنگی با هماهنگی آب و فاضلاب استان اردبیل باید در تامین اعتبار مورد نیاز تلاش کرده تا مخازن و خط انتقال در موعد مقرر تکمیل و پروژه به شکل کامل با زیرساخت تامین آب شرب و بهداشتی آماده بهره برداری شود.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛