Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «میثم حجتی‌پور» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همه مراکز درمانی مانند مطب‌های پزشکی، داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پاراکلینک‌ها، آزمایشگاه‌ها و رادیولوژی‌ها می‌توانند با ورود به سامانه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی به نشانی ep.tamin.ir  نخسه نویسی و نسخه پیچی، اسناد بستری و سرپایی افراد را با ارایه کد ملی و کد رهگیری ( سریالی که افراد زیرپوشش از طریق اعلام وضعیت آنها داده شده) به صورت الکترونیکی انجام ‌دهند و دیگر نیازی به دفترچه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  با بیان اینکه از سال ۹۴ طبق برنامه ششم توسعه و در راستای اجرای دولت الکترونیک حذف صدور دفترچه درمانی در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت، گفت: از سال ۹۷ در استان تمام مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی خدمات درمانی را به صورت نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی انجام می شد.

حجتی پور همچنین اظهار داشت: از سال ۹۷، در یک سلسله کارگاه ها و کلاس های آموزشی تمام پزشکان و کادر درمان استان در راستای اجرای نسخه نویسی و  نسخه پیچی الکترونیکی آموزش داده شده و اگر پزشکی یا مرکز درمانی ادعا کنند که بلد نیست به سیستم وصل شود قابل باور نیست زیرا آدرس سامانه و تمام مراحل آن به سادگی با درج کد ملی و کاربری بیمه شدگان در دسترس آنها است.

او از بیمه شدگان خواست با شماره‌گیری #۱۶۶۶*، و  شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴*، انتخاب گزینه یک (استعلام اعتبار درمانی)، ورود کد ملی از وضعیت پوشش بیمه درمان با انتخاب گزینه یک (استحقاق‌سنجی) آگاه شوند.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه همچنین افزود: مراکز درمانی به ویژه مطب‌های پزشکی که به سیستم اینترنتی وصل نیستند، پزشک باید در یک سر برگ نسخه پزشکی اش با درج کد ملی و رهگیری بیمه شده نسخه بیمار را بنویسد تا او از خدمات درمانی بهره‌مند شود و هیچ دغدغه ای به دلیل نبود دفترچه نداشته باشد.

روزانه سه هزار نسخه الکترونیکی در استان کرمانشاه تولید می‌شود

حجتی پور در بخش دیگر از سخنان خود گفت: از مهرماه سال ۹۹ به صور رسمی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در تمام مراکز درمانی طرف قرارداد به اجرا درآمد و امروز ۸۰ درصد نسخه های افراد زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی الکترونیکی تولید می شود.

او بیان داشت: در حال حاضر روزانه سه هزار نسخه الکترونیکی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی در سطح استان تولید می شود.

وی در ادامه از بیمه شدگان تامین اجتماعی استان خواست با شماره گیری ۱۴۲۰ سامانه کشوری این سازمان تمام مشکلات و عدم هماهنگی ها اطلاع دهند.

حجتی پور در ادامه با اشاره به جهانی شدن دولت الکترونیکی و الزام و ضرورت وجود انجام کارها به صورت الکترونیکی از پزشکان خواست از این قافله عقب نمانند و در مقابل نسخه نویسی و پیچی الکترونیکی مقاومت نکنند.

بیش از هراز و ۱۰۰ مرکز درمانی اعم مطب‌های پزشکی، بیمارستان های دولتی و خصوصی، داروخانه، مراکز پاراکلینگ و رادیولوژی ، آزمایشگاه و غیره در سطح استان کرمانشاه طرف قرار داد تامین اجتماعی است. 

هم اکنون ۷۶۸ هزار و ۵۶۲ نفر در کرمانشاه زیرپوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که حدود ۳۹ درصد جمعیت ۲ میلیون نفری استان را شامل می‌شوند.

از مجموع افراد زیرپوشش اداره کل تامین اجتماعی کرمانشاه ۲۴۸ هزار و ۵۵۳ نفر بیمه شدگان اصلی هستند و بقیه افراد تبعی تحت پوشش به حساب می آیند.

همچنین تعداد مستمری بگیران اصلی و تبعی اداره کل تامین اجتماعی استان کرمانشاه ۱۲۱ هزار و ۷۰۷ نفر است. 

 سازمان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه ۲ بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س) و ۲ مرکز بزرگ پلی کلینیک شماره یک و ۲ در شهر کرمانشاه و درمانگاه اسلام آبادغرب و بیستون دارد.

اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

برچسب‌ها شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی کرمانشاه طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمانشاه طرح نسخه الکترونیکی کرمانشاه طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت اخبار کنکور پیچی الکترونیکی استان کرمانشاه تامین اجتماعی مراکز درمانی نسخه نویسی بیمه شدگان نسخه پیچی حجتی پور کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید