Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فروزنده روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین ۱۰۰ درصد مراکز و درمانگاه های غیردانشگاهی استان، نسخه الکترونیکی صادر می‌کنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که درمانگاه‌ها و مراکز دانشگاهی هنوز نسبت به سایر مراکز طرف قرارداد عقب‌تر هستند اما پیش‌بینی می‌شود ظرف ۲ ماه آینده در این حوزه نیز شاهد پیشرفت قابل توجه این برنامه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروزنده تصریح کرد: صدور نسخه الکترونیکی در استان از اواخر سال ۹۷ آغاز شد اما از میانه‌های سال ۹۹ به‌طور جدی پیگیری شد و بدین ترتیب روند ارائه خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان در حال افزایش است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری به چالش‌های صدور نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه نیز اشاره کرد و گفت: در ابتدا با مشکلات و چالش‌هایی نظیر قطع شدن سامانه‌ و اینترنت، نبود زیرساخت‌های لازم و فراهم نشدن تجهیزات لازم در مطب‌ها و مراکز درمانی روبرو بودیم که این مشکلات به تدریج در حال رفع است.

فروزنده خاطرنشان کرد: به سبب شرایط کرونا و محدودیت های ناشی از آن، عملیات تعویض دفترچه و درج اعتبار آن حذف شد و بیمه‌شدگان می‌توانند از روش‌های آنلاین امکان کسب اعتبار دفترچه را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه حذف دفترچه‌های کاغذی از اسفند ماه اجرایی شد، تصریح کرد:  اگر به هر دلیلی امکان نسخه‌نویسی الکترونیکی فراهم نباشد می توان از طریق سربرگ آن مرکز درمانی با درج کدملی و کد استحقاق درمان برای بیمار تجویز کرد و این برگه به منزله برگه بیمه به شمار می‌آید.

فروزنده با اشاره به تاثیرات مثبت نسخه الکترونیکی، خاطرنشان کرد: در این روش سابقه بیمار ثبت و اشتباهات نسخه‌نویسی و نسخه‌خوانی برطرف می‌شود و هم نسبت به هزینه‌ها و مصرف کاغذ صرفه‌جویی می‌شود.

به گزارش ایرنا، حدود ۴۷۹ هزار و ۶۳۵ نفر معادل ۵۱ درصد از جمعیت چهارمحال و بختیاری زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی نسخه چهارمحال وبختیاری دولت الکترونیک طرح نسخه الکترونیکی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی نسخه چهارمحال وبختیاری سازمان تامین اجتماعی نسخه چهارمحال وبختیاری دولت الکترونیک طرح نسخه الکترونیکی کارآمدی دولت اخبار کنکور نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری