Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمجتبی اکرم روز یکشنبه در جلسه کمیته استانی بررسی اجرای برنامه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت:  از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت امسال ۹۵ هزار و ۷۰۰ نسخه الکترونیک توسط پزشکان و دندانپزشکان طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی استان سمنان صادر شد، که به نسبت میانگین دوماهه سال گذشته افزایش ۲۰۰ درصدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با پیوستن مراکز درمانگاهی و بیمارستانی به سامانه نسخه الکترونیک قطعا شرایط ارائه خدمات به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۹۳ درصد نسخه‌های صادره در استان سمنان به صورت الکترونیکی است، افزود: ۶۴۴ پزشک عمومی و متخصص، ماما و دندانپزشک در سامانه نسخه نویسی الکترونیک استان سمنان ثبت نام کرده اند که در زمان حاضر ۴۵۴ پزشک، ۶۴ دندانپزشک و ۳ ماما نسخ را به صورت الکترونیک ثبت می کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان ضمن قدردانی از همکاری خوب مراکز درمانی و تشخیصی خصوصی در طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی، گفت: از فروردین تا اردیبهشت امسال به صورت علی الحساب بیش از پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به پزشکان و یک میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال به داروخانه ها بابت نسخه الکترونیک پرداخت شد.

اکرم یادآور شد: در فروردین و اردیبهشت امسال انجام تراکنش در سامانه نسخه نویسی الکترونیک پنج برابر نسبت به سال گذشته بیشتر ثبت شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت:  سال گذشته ۲۱۲ هزار تراکنش با میانگین ماهانه ۱۷ هزار و ۶۰۰ تراکنش به وسیله پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه ها و مراکز پاراکلینیکی ثبت شد که این میزان در سالجاری ماهانه ۹۳ هزار مورد شد.

۱۶۵ هزار و ۳۳ نفر در استان سمنان بیمه شده اجباری تامین اجتماعی هستند و بر اساس آخرین آمار ۷۲ درصد جمعیت استان شامل ۵۰۹ هزارنفر تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه طرح نسخه الکترونیکی بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه سازمان تامین اجتماعی سمنان نسخه طرح نسخه الکترونیکی بیمه درمان تامین اجتماعی استان سمنان نسخه نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی