Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علیرضا حسینی» روز دوشنبه در آیین تجلیل از خیران حوزه سلامت تامین اجتماعی شهرستان ساوه که در سالن سینمای این شهر برگزار شد، افزود: با اینکه از اسفند ۹۸ پرداختی ما به دانشگاه علوم پزشکی به روز شد اما واقعیت آن است که این مرکز آنگونه که انتظار داریم، همراهی نکرد.

وی اظهار داشت: چند ماه است که از دانشگاه علوم پزشکی اراک و ساوه درخواست می کنیم که طرح نسخه الکترونیکی را اجرا کنند اما هنوز این کار میسر نشده و به همین دلیل اعلام می کنم که تا تحقق کامل این برنامه، هیچ گونه پولی به این مراکز پرداخت نخواهیم کرد و اگر هم طرح نسخه الکترونیکی را اجرا نکنند چاره ای جز کمک گرفتن از شرکای اجتماعی نداریم زیرا با این شرایط مردم و بیمه شدگان کارگر و بازنشسته آسیب می بینند که با وصف داشتن بیمه، ناچارند به دلیل نبود زیرساخت الکترونیکی به صورت آزاد مبلغ خدمات را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی و معاونت درمان برای اجرایی شدن نسخه الکترونیکی زحمات زیادی متحمل شده اند و اکنون شرایط به گونه ای شده است که از چاپ ماهانه ۴۰ هزار دفترچه تامین اجتماعی بابت اجرای این طرح جلوگیری می شود و باید روند اجرای آن در استان به گونه ای باشد که حتی یک نفر هم ناراضی نباشد.

وی گفت: از مدیریت دانشکده علوم پزشکی ساوه توقع داریم به صورت جدی برای اجرای طرح نسخه الکترونیکی در این شهرستان کارگری پای کار بیایند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی یادآور شد: در شرایط سخت دوران شیوع ویروس کرونا، دست کم چهار هزار و ۳۰۰ تن از مبتلایان استان در بیمارستان های تامین اجتماعی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفتند و با این حجم از مشکلات، نیاز داریم که بخش صنعت نیز کمک کند تا بتوانیم همچنان سطح با کیفیتی از ارائه خدمات به جامعه هدف را اجرایی کنیم.

حسینی افزود: افزون بر ۸۰ درصد از درآمدهای تامین اجتماعی از محل حق بیمه است و شرکت های بزرگ مانند شستا کمتر از چهار درصد در این رابطه سهم دارند بنابراین از بخش هدایا بعنوان یکی از منابع درآمدی غفلت شده است و از سال ۹۰ تعادل هزینه و درآمد این سازمان برهم خورد و بازنشستگی های پیش از موعد نیز از عوامل این مشکلات است با این حال خدمات را همچنان ادامه دادیم هرچند از دولت نیز مطالباتی داریم اما واقعیت آن است که دولت هم محدودیت منابع دارد.
وی تاکید کرد: به خاطر اینکه دستمان خالی است هرگز به صنایع فشار نمی آوریم اما انتظار داریم مدیران صنعتی هم در زمینه درمانی به تامین اجتماعی کمک کنند.
به گفته او،  میزان پرداختی تامین اجتماعی استان مرکزی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال ۹۳۳ میلیارد تومان بود در حالی که درآمدهای این سازمان کمتر از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اظهار داشت: ضریب پوشش بیمه ای در سطح استان مرکزی ۶۸ درصد است و در ساوه هم حدود ۷۰ هزار نفر پوشش داریم و وظیفه ما این است که چرخه زیرساخت‌های درمانی را برای این اقشار تکمیل کنیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: رویه ما در حوزه درمان به خصوص در شرایط شیوع کرونا با تعیین اولویت ها و پرداختن به امور ضروری بوده است.
«روح الله سهرابی» اظهار کرد: تعدادی از پرسنل ما درگیری بیماری کرونا شدند و گاه تا روزانه ۴۰ مبتلا در میان پرسنل بیمارستان امام خمینی اراک را شاهد بودیم و شرایط به نحوی شد که کادر درمان تامین اجتماعی با تنی رنجور و خارج از قاعده با فداکاری در میدان مقابله با کرونا حضور داشتند.
وی همچنین به ضعف منابع مالی این سازمان اشاره کرد و گفت: وصولی های تامین اجتماعی و همچنین امهال مطالبات از بیمه ها در اوایل کرونا دچار مشکل شد و با شیوع این ویروس و ضرورت تامین و خرید ماسک و سایر تجهیزات مورد نیاز، هزینه ها به یکباره چندبرابر افزایش یافت.
سهرابی گفت: مصرف اکسیژن در مراکز ملکی از پنج لیتر در شرایط عادی به ۳۵ لیتر در دقیقه در مراکز آی سی یو افزایش یافت در حالیکه دستگاه اکسیژن ساز همان قبلی بود اما سازمان با تامین منابع مالی نسبت به رفع کاستی ها اقدام کرد و هنوز هم مشکلاتی داریم و اگر خیران دست ما را نمی گرفتند حتما امکان برنامه ریزی در ادامه راه،  میسر نبود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: تا امروز حتی یک دقیقه از فعالیت های مراکز ملی تامین اجتماعی استان مرکزی به تاخیر یا تعویق نیفتاده است و هیچ تاخیری هم در اجرای برنامه های روتین پیش نیامد.
وی به برخی فعالیت های عمرانی و زیرساختی در حوزه درمان تامین اجتماعی استان مرکزی اشاره کرد و افزود: درمانگاه زرندیه طبق قرار قبلی راه اندازی و وارد مدار خدمات شد اما به خاطر شرایط کرونا مراسم افتتاح آن را به زمان دیگری موکول کردیم.

سهرابی گفت: بخش ان آی سی یو بیمارستان شهید چمران نیز با هشت میلیارد تومان و همچنین آی سی یو بیمارستان شازند و پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره)  اراک با چهار هزار مترمربع را با نیروهای موجود راه اندازی کردیم در حالی که مجوز تامین نیروی انسانی داشتیم ولی استفاده نکردیم.
در این مراسم از خدمات و حمایت های برخی خیران و صنعتگران از حوزه درمان تامین اجتماعی شهرستان ساوه به خصوص افرادی که به توسعه زیرساخت های بیمارستان شهید چمران کمک کردند، با اهدای لوح و هدایایی، قدردانی شد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ساوه اراک طرح نسخه الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ساوه اراک سازمان تامین اجتماعی ساوه اراک طرح نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی استان مرکزی درمان تامین اجتماعی طرح نسخه الکترونیکی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد