Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اجرا نشدن کامل طرح نسخه الکترونیکی در این استان گفت: تا زمانی که این طرح به صورت کامل اجرائی نشود، هیچ مبلغی بابت حق بیمه به دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی استان پرداخت نخواهیم کرد.

علیرضا حسینی دوشنبه هفتم تیرماه در همایش تجلیل از خیرین سلامت بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه که در سالن سلمان ساوجی برگزار شد اظهار کرد: با اینکه از اسفند ۹۸ پرداختی تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی به روز شده، اما آن طور که انتظار می‌رفت همکاری لازم صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه چند ماهی است که از دانشگاه علوم پزشکی اراک و ساوه درخواست می‌کنیم که طرح نسخه الکترونیکی را اجرا کنند، افزود: متاسفانه این طرح به طور کامل اجرا نمی شود و سازمان تامین اجتماعی استان تا زمانی که این طرح به صورت کامل اجرایی نشود، هیچ گونه پولی را به این مراکز پرداخت نخواهد کرد چرا که با این شرایط مردم و بیمه شدگان کارگر و بازنشسته آسیب جدی خواهند دید و می‌بینند و حتی با وجود برخورداری از بیمه، ناچار هستند به دلیل نبود زیرساخت الکترونیکی به صورت آزاد مبلغ خدمات را پرداخت کنند.

حسینی با اشاره به تلاش سازمان تامین اجتماعی و معاونت درمان برای اجرایی شدن طرح نسخه الکترونیکی اظهار کرد: در حال حاضر با اجرای این طرح شرایط به گونه‌ای شده است که از چاپ ماهانه ۴۰ هزار دفترچه تامین اجتماعی بابت اجرای این طرح جلوگیری می‌شود و در روند اجرای آن باید طوری عمل شود که نارضایتی نباشد.

وی در ادامه گفت: در شرایط سخت دوران شیوع ویروس کرونا، افزون بر ۴۳۰۰ نفر از مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان مرکزی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفتند و لازمه تداوم ارائه این حجم خدمات درمانی مشارکت خیرین و صنعتگران است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه درآمد سازمان تامین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه، جرائم و خسارات، وجوه حاصل از سرمایه گذاری و هدایاست، گفت: افزون بر ۸۰ درصد از درآمدهای تامین اجتماعی از محل حق بیمه است و در حوزه سرمایه‌گذاری نیز شرکت‌های بزرگ مانند شستا کمتر از چهار درصد سهم دارند و بخش هدایا به عنوان یکی از منابع درآمدی مغفول شده است.

وی افزود: از سال ۹۰ تعادل هزینه و درآمد این سازمان برهم خورد و بازنشستگی‌های پیش از موعد نیز از دلایل این مشکلات است با این حال خدمات را همچنان ادامه دادیم هرچند از دولت نیز مطالباتی داریم اما واقعیت آن است که دولت هم محدودیت منابع دارد به همین دلیل نیازمند کمک صنعتگران در حوزه سلامت هستیم.

حسینی افزود: میزان پرداختی تامین اجتماعی استان مرکزی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال ۹۳۳ میلیارد تومان بود در حالی که درآمدهای این سازمان کمتر از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است اما با این میزان کسری کلیه مطالبات پرداخت شده است.

وی بیان کرد: ضریب پوشش بیمه‌ای در سطح استان مرکزی ۶۸ درصد است و در ساوه هم حدود ۷۰ هزار نفر تحت پوشش داریم. وظیفه ما این است با این حجم بیمه شده خدمات درمانی را به بیمه شدگان ارائه دهیم.

رئیس انجمن مدیران صنایع نیز گفت: صنایع همانند کادر درمان در مقاطع بحرانی پای کار بودند و در جنگ اقتصادی و مبارزه با کرونا خوش درخشیدند.

سعید رضوانی افزود: تحریم اقتصادی جزو تحریم‌هایی است که اقتصاد کشور را دچار چالش کرده است و خلاء زیرساخت‌های لازم نظیر برق، جامعه صنعتی و اقتصادی را با مشکل مواجه کرده است اما با این وجود طی این سال ها شاهد بودیم که رونق در تولید صورت گرفته و کشور از تامین کالا بی نیاز بود.

وی بیان کرد: صنعتگران با همدلی و همکاری برای توسعه کشور تلاش می‌کنند و در این میان سهم عمده‌ای در تامین نیازهای حوزه سلامت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان تامین اجتماعی استانی اجتماعی استانی شهرستانها ساوه تامین اجتماعی استان مرکزی نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اعلام کرد: در ابتدای دولت سیزدهم کمتر از ۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۱۰۶۹ واحد رسیده و ۴۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

دکتر عباس شیراوژن با بیان این مطلب در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، گفت: این واحد‌ها در حالی ساخته شده که تاکنون ریالی بودجه برای ساخت خوابگاه متاهلی دریافت نکرده ایم و این ۲۶۹ آپارتمان نیز با بودجه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها ساخته شده است.

وی با اشاره به این که باید تا پایان این دولت دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی به عدد صفر برسد، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی تا پایان سال حداقل ۴۰ واحد و دانشکده‌های فاقد خوابگاه متاهلی نیز تا پایان سال حداقل باید ۲۰ واحد خوابگاه متاهلی با متراز ۴۵ تا ۷۰ متر مربع همراه با رعایت پیوست فرهنگی مربوطه، ساخته باشند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی که خوابگاه متاهلی دارند هم باید تا پایان سال ۲۰ درصد به تعداد واحد‌های خوابگاهی متاهلی خود اضافه کنند.

دکتر شیراوژن همچنین از انعقاد تفاهمنامه با وزارت مسکن و شهرسازی برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی خبر داد.

منبع: وبدا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست