Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام غفاری در ارتباط با شبکه خبر در خصوص اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی گفت: بر اساس قانون، از فردا نسخه‌نویسی الکترونیکی الزامی و اجباری می‌شود که این اجبار فقط برای تأمین اجتماعی نیست بلکه سایر سازمان‌های بیمه‌گر را نیز شامل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی از چهار سال قبل اقدام به اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در مراکز ملکی خود کرده است، گفت: از فردا این طرح به صورت گسترده در تمامی مراکز اجرایی می‌شود و از تمامی امکانات لازم برای اجرا مهیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: مراکز دولتی و دانشگاهی و همچنین برخی از پزشکان ممکن است در اجرا با مشکلاتی روبرو شوند که تمهیدات لازم از سوی سازمان تأمین اجتماعی در این خصوص اندیشیده شده و هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

غفاری اظهار داشت: از تمامی پزشکان درخواست می‌کنیم که در اجرای این قانون با ما همکاری کنند و احیاناً اگر مشکلی در قطعی سیستم یا برق به وجود آمد، می‌توانند از نسخ کاغذی در آن لحظه استفاده کنند و مطمئن باشند برای پزشک و بیمه شده مشکلی ایجاد نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که در اجرای این طرح راه‌های سوءاستفاده بسته شده است یا خیر؟ گفت: سوءاستفاده در نظام نسخه‌نویسی همانند نظام‌های دیگر وجود دارد اما خوشبختانه نظارت بر سیستم‌های الکترونیک راحت‌تر است و تمهیدات لازم اندیشیده می شود. امروز اگر بیمه‌شده‌ای از کد ملی در دو استان استفاده کند، متوجه آن می‌شویم و بلافاصله می‌توانیم این موضوع را بررسی و پیگیری کنیم به همین دلیل از نظر پایش، اجرای این طرح هوشمندانه‌تر شده است.

غفاری ادامه داد: سیستم‌ها نیاز به توسعه دارند چرا که در دنیا از ۱۰ سال پیش نسخه نویسی الکترونیک آغاز شده درحالی‌که در کشور ما چهار سال است که نسبت به اجرای این موضوع اقدام کرده‌ایم و از فردا این طرح با شتاب بیشتری اجرایی می‌شود.

به گفته مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی، با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی، پرونده الکترونیک برای بیمه‌شدگان تشکیل می‌شود و مردم راحت‌تر می‌توانند خدمات درمانی و بیمه‌ای را دریافت کنند.

کد خبر 5381032 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک سازمان تامین اجتماعی شهرداری تهران مواد مخدر شورای شهر تهران شب یلدا ترافیک علیرضا زاکانی خوشنویسی قوه قضاییه سربازی کاظم غریب آبادی پلیس راهور غلامحسین محسنی اژه ای اعدام هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نسخه نویسی الکترونیکی تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد